Rabac


Rabac ⋆ Privatan smještaj Rabac, Istra ⋆ Apartmani Klara Rabac.

Biser kvarnera, poznato turističko središte na istočnoj obali istre, udaljeno oko 3 i pol kilometara od Labina, smješten u Kvarnerskom zaljevu. Ugodna mediteranska klima omogućena izvrsnom lokacijom u zaljevu štićenom od vjetra, pitoreskne kamene kuće, prekrasan okoliš, i zapanjujući pogledi privlačili su putopisce i izletnike već u 19. stoljeću.

Turizam se počeo razvijati sredinom 20-ih godina 20 stoljeća kada se grade veći hoteli te počinje iznajmljivanje soba u privatnim kućama. Kao i ostatak istre intenzivni razvoj turizma događa se 60-ih godina 20 stoljeća, izgradnjom hotela te apartmana za smještaj kada prekrasni Rabac s njegovih preko 4 km šljunčanih plaža zbog svojih prirodnih ljepota i dobiva laskavi naziv ‘Biser Kvarnera’.

Danas je Rabac turističko središte s prekrasnom šetnicom uz more, očuvanom mediteranskom vegetacijom, 15-ak hotela, apartmanskih naselja, kampova, izvrsnom ponudom privatnih apartmana za najam te mnogobrojnim restoranima. Uz izvrsnu gastronomsku, sportsku i zabavnu ponudu nudi odlične izletničke mogućnosti, posebice kada je riječ o razgledavanju srednjovjekovnih gradova poput Labina, Plomina, Pićna, koji predstavljaju posebno očuvane akropole te svojevrsni povratak u davno izgubljena vremena.

Za one koji odmor žele provesti uz more, odmoriti se i uživati u ljetu, apartmani Klara rabac idealan su smještaj na oko 300 m od mora s prekrasnim pogledom na more, smješteni u mirnom dijelu Rapca. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u najmu apartmana i brojne zadovoljne klijente iz cijele europe. Dobrodošli.

Studio apartman / privatan smještaj Rabac 2 osobe 25m2
Studio apartman / privatan smještaj Rabac 2 +1 osoba 35m2
Apartman / privatan smještaj Rabac 2+1 osoba 35m2
Apartman / privatan smještaj Rabac 4+1 osoba 60m2

Foto galerija