Apartman D


Apartman D ⋆ Privatan smještaj Rabac, Istra ⋆ Apartmani Klara Rabac.

Privatan smještaj Rabac,

Privatan smještaj Rabac, apartman za najam površine 60 m2 – soba

Privatan smještaj – Apartman za najam površine 60m2. Panoramski pogled na more. Smješten u prizemlju kuće. Apartman za 4+1 osobe.Kategorija 3*.

Ovaj prekrasan privatan smještaj za najam posjeduje lijep panoramski pogled na more, Rabac i Rabačku uvalu. Apartman posjeduje slijedeće karakteristike: kuhinja, dvije spavaće sobe, balkon/ terasa i kupatilo s tuš kadom. Kuhinja potpuno funkcionalna s uključenim posuđem te mašinom za filter kavu. Apartman je klimatiziran posjeduje SAT/TV, Wifi i centralno grijanje, te prostrani balkon s balkonskom garniturom.
Cijena uključuje boravišnu pristojbu, parking, posteljinu, ručnike, kuhinjske krpe , trošak struje i vode te završno čišćenje.

 

 

 

Doplate:

Centralno grijanje
Dodatan ležaj
Klima uređaj
Prijava gosta
Boravak kraci od 3 noći

Ostale karakteristike:
Udaljenost do Plaže 300 m
Udaljenost do Centra 150 m
Udaljenost do Trgovine 150 m
Udaljenost do Restorana 150 m
Udaljenost do Doktora 150 m

Privatan smještaj

Privatan smještaj – Apartman za najam je smješten u centru Rapca. Rabac je biser kvarnera, poznato turističko središte na istočnoj obali istre, udaljeno oko 3 i pol kilometara od Labina, smješten u Kvarnerskom zaljevu. Ugodna mediteranska klima omogućena izvrsnom lokacijom u zaljevu štićenom od vjetra, pitoreskne kamene kuće, prekrasan okoliš, i zapanjujući pogledi privlačili su putopisce i izletnike već u 19. stoljeću.

Apartmani Klara Rabac idealan su smještaj na oko 300 m od mora s prekrasnim pogledom na more, smješteni u mirnom dijelu Rapca. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u najmu apartmana i brojne zadovoljne klijente iz cijele europe. Dobrodošli.

Slike Privatan smještaj Rabac: