Apartman C


Apartman C ⋆ Apartman Rabac Istra ⋆ Apartmani Klara Rabac.

Apartman Rabac Istra

Apartman Rabac, apartman za najam površine 35m2 – Pogled na more

Apartman Rabac, apartman za najam površine 35m2. Panoramski pogled na more. Smješten na 2 katu objekta. 2+1 osoba. Kategorija 3*.

Ovaj prekrasan apartman za najam posjeduje prekrasan panoramski pogled na more, Rabac i Rabačku uvalu. Posjeduje slijedeće karakteristike: Kuhinja, spavaća soba, balkon i kupatilo s tuš kadom. Kuhinja je potpuno funkcionalna s uključenim posuđem te mašinom za filter kavu, klimatiziran je, posjeduje Wi-Fi, SAT/TV i centralno grijanje, te prostrani balkon s balkonskom garniturom. Cijena uključuje boravišnu pristojbu, parking, posteljinu, ručnike, kuhinjske krpe , trošak struje i vode te završno čišćenje.

 

 

 

Doplate:
Centralno grijanje
Dodatan ležaj
Klima uređaj
Prijava gosta
Boravak kraci od 3 noći

Ostale karakteristike:
Udaljenost do Plaže 300 m
Udaljenost do Centra 100 m
Udaljenost do Trgovine 100 m
Udaljenost do Restorana 100 m
Udaljenost do Doktora 100 m

Apartman Rabac

Apartman Rabac za najam je smješten u centru Rapca. Rabac je biser kvarnera, poznato turističko središte na istočnoj obali istre, udaljeno oko 3 i pol kilometara od Labina, smješten u Kvarnerskom zaljevu. Ugodna mediteranska klima omogućena izvrsnom lokacijom u zaljevu štićenom od vjetra, pitoreskne kamene kuće, prekrasan okoliš, i zapanjujući pogledi privlačili su putopisce i izletnike već u 19. stoljeću.

Apartmani Klara Rabac idealan su smještaj na oko 300 m od mora s prekrasnim pogledom na more, smješteni u mirnom dijelu Rapca. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u najmu apartmana i brojne zadovoljne klijente iz cijele europe. Dobrodošli.

Slike Apartman Rabac: